Skip to main content
Protected by Copyscape

Dr.Salih Krasniqi demanton fuqishëm Gazetën ShnetaDr.Salih Krasniqi përmes një shkrimi në profilin e tij në Facebook ka reaguar ndaj një shkrimi në Gazetën Shneta. 

Ai fillimisht shpreh respekt për punën në Kardiokirurgji dhe Kardiologji invazive dhe pastaj përmes llogaritjeve matematikore vazhdon reagimin e tij.

Sips kësaj gazete janë kursyer 12 milion euro përmes 1640 stentimeve.

Dr.Salihu ka bërë disa llogaritje matematikore me të cilat ka arritur në përfundim se mund të jenë kursyer 6 425 400 Euro dhe jo 12 milion euro.


Për më shumë lexoni postimin e tij të plotë

REAGIM 
LIDHUR ME SHKRIMIN NE GAZETEN SHNETA
http://gazetashneta.com/shskuk-1640-stentime-ne-qkuk-12-milione-euro-te-qytetareve-te-shpetuara/
SHSKUK: 1640 stentime në QKUK, 12 milionë euro të qytetarëve të shpëtuara
SA ESHTE REALE KJO SHIFER 12 MILJON EURO  E CEKUR NE GAZETEN SHNETA E DATES 19.01.2019 ?
Respekt per punen e madhe qe po behet ne Sherbimin e Kardiokirurgjise me Kardiologji Invazive, por kur te behen llogaritjet e shumave te Eurove te llogariten me sakt dhe jo te shumefishohen si ne titullin e Gazetes Shneta.
Nese llogarisim se sa do te kushtonin keto intervenime ne sektorin privat del si ne vijim:
1 koronografi si e vetme kushton  150 Euro deri 350 Euro e ne do ta llogarisim çmimin e larte se sa po del. Pra 1124 koronografi nga 350Euro = 393 400 Euro.
Nje stentim i gjendjes akute kushton maksimumi 4000 Euro,nese vendosen 2 stenta te i njejti pacient bjen ne 6000 Euro apo 3000 Euro per stent.
Sikur te llogariten 1376 pacient qe kane vendosur 1640 stenta del se 264 pacient kane vendosur nga 2 stenta . Kur te llogaritet shuma del se 264 pacienteve stentimi i ka kushtuar nga 6000 Euro = 1 584 000 Euro.
Kane mbetur 1112 pacient qe kane vendosur nga nje stent qe bejne = 4 448 000 Euro.
Kur te mblidhen te gjitha keto shuma del: 
Koronografia = 393 400 Euro
Stentimi nga 2 stenta= 1 584 000
Stentim nga  nje stent = 4 448 000
Gjithsej = 6 425 400 Euro. 
Dallimi midis 12 miljonve dhe  6425400 eshte = 5 574 600 Euro.
Lind pyetja ku mbeten edhe 5 574 600 Euro, apo kane gabuar ne llogaritje.

Ne fund  nje pyetje pse nuk u llogariten 30000 operacionet ne QKUK (2018) se sa do te kushtonin dhe sa Euro ka kursye shteti per to. Apo operimet ne Neurokirurgji, ne Ortopedi, ne Gjinekologji operime dhe lindje, ne Emergjence,ne Pediatri, ne Hemodialize etj etj. Pra le te ceket puna e te gjitheve dhe jo vetem e nje sektori. Respekt per punen e te gjitheve ne sherbimet shendetesore. Me respekt dr. Salih Krasniqi – dr.sci kirurg-laparoskopist.


Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Ikja e mjekëve vazhdon: mbi 150 në këtë vit

Ja sa dënohet falsifikimi i dokumentit zyrtar

Ja sa dënohet puna e detyruar!

Shërimi i ngadalshëm i negativitetit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Ja sa dënohet shmangia nga tatimi

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ikja e mjekëve nga Kosova dhe mosha mesatare e mjekëve të mbetur në Kosovë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Kjo nënë kosovare i krahason mjekët dhe infermierët në Neonatologji me engjëj

QKUK dhe Spitalet Rajonale me mungesë të Anesteziologëve

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia