Skip to main content
Protected by Copyscape

Pacientja e falenderon publikisht Kirurgun Dr.Enver FekajPacientja Remzije Bajrami e falenderon publikisht përmes profilit të saj në Facebook me një shkrim të saj ku tregon për suksesin e operacionit dhe ndihmën e madhe para, gjatë dhe pas operacionit që e ka bërë Kirurgu Dr.Enver Fekaj. 

Ajo në shkrimin e saj thotë se nga duart e arta të doktor Enverit unë u ngrita në këmbë duke jetuar pa dhimbje dhe e gjithë kjo nga kujdesi, vendosmëria, besimi dhe profesionaliteti i Dr.Enverit.

Për më shumë lexoni postimin e saj të plotëPostimi i plotë i Remzije Bajramit

Me doktorin Enver Fekaj kirurgun e njohur për punën e tij profesionale dhe tejet të sukseseshme në fushën e tij si Kirurg Abdominal.

Fundi I vitit 2017 dhe fillim viti 2018 mua më sfidoi me disa probleme shëndetësore ku pas 2 ndërhyrjeve kirurgjike, të fundit në muajin Shkurt 2018 nga duart e arta të doktor Enverit unë u ngrita në këmbë duke jetuar pa dhimbje dhe e gjithë kjo nga kujdesi, vendosmëria, besimi dhe profesionalieti I doktorit në fjalë.

Të gjithe e dimë që shumica e njerëzve qysh si femije së paku në endërr e mendojnë një profesion të mjekut dhe për të  ndihmuar të tjerët në nevoja të ndryshme shëndetësore, per të gëzuar  respektin qe mjeku ka në tërësi në shoqeri, për misionin fisnik që ai/ajo gëzon..

Fatkeqësisht shumica e  qytetarëve  nuk e logjikojnë  se sa sfidues është udhëtimi  deri në marrjen e të drejteës për të ushtruar këtë profesion, dhe të tjerë që janë në këtë udhëtim që një kohë të gjatë, nuk e dine se sa sfidues eshte profesioni fisnik ku kërkon jo vetëm njohuri teorike, por kërkon aftësi praktike, kërkon përditësime, kërkon mprehtësi në nivele milimetrike dhe miligrami, kërkon njohuri psikologjike, diplomaci, kërkon të jesh dëgjues i mirë, folës i qartë dhe i saktë.

Ajo që dua të them është se nuk jemi të vetëdijshëm  qe profesioni i mjekut sot edhe në shtete të ndryshme të botës të zhvilluar  nuk eshte më i paguari, sidomos duke marrë në konsiderate periudhën e gjate të studimeve baze, studimeve specializuese, kualifikuese, trajnuese, perditesimeve peridorike, edukimit në vazhdim, konferencave, botimeve, titujve akademik që duhet të marrin për ato që kanë interes, apo pune tjera kërkimore.

E megjithatë mjeku dhe sublimiteti i tij do të lulëzojnë gjithmonë dhe është detyrë e jona ti japim dinjitetin që zotëron këtij profesioni në shoqerine tonë.


Falemnderit  shumë DOKTOR i nderuar.Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Ikja e mjekëve vazhdon: mbi 150 në këtë vit

Ja sa dënohet falsifikimi i dokumentit zyrtar

Ja sa dënohet puna e detyruar!

Shërimi i ngadalshëm i negativitetit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Ja sa dënohet shmangia nga tatimi

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ikja e mjekëve nga Kosova dhe mosha mesatare e mjekëve të mbetur në Kosovë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Kjo nënë kosovare i krahason mjekët dhe infermierët në Neonatologji me engjëj

QKUK dhe Spitalet Rajonale me mungesë të Anesteziologëve

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia