Skip to main content
Protected by Copyscape

Dr.Leonard Bytyqi: Askush nuk e ka menduar që pas 11 viteve të Pavarësisë do të ikin 500 Mjekë nga KosovaDr.Leonard Bytyqi përmes një shkrimi në murin e profilit të tij në Facebook ka bërë një analizë të shkurtë rreth gjendjes aktuale në Kosovë. 

Mjeku Bytyqi shkruan se askush nuk e ka menduar që pas 11 viteve të Pavarësisë së Kosovës do të ikin 500 Mjekë nga Kosova dhe nuk po ndalen dhe kjo është për të vajtuar dhe jo për të festuar. 

Ai vazhdon akoma shkrimin e tij duke treguar gjendjen aktuale në Kosovë.

Për më shumë lexoni shkrimin e tij të plotë.

Postimi i plotë i Dr.Leonard Bytyqit


Kurkush s kish mendu që sot mas 11 vite të pavarësisë, kaq shumë e kemi vjedh këtë vend, krejt ngapak e më shumë politikanët, kurkush se kish mendu që sot mbi 500 mjek kanë ik prej Kosove, e nuk po ndalen, me t ardh me kajt e jo me festu.

Kush kish thanë, që sot Kosova mbetet pa rini, ku cdo i dyti pret vizë, vrapon për vizë, ose tenton cdo ditë me ik prej vendit vet. 

Nuk di a ka mbet hala me rrjep ma prej kësaj Kosove. 

Sa shumë lot e gjak janë derdhur me shekuj, sa shumë njerz vdiqën ndër breza, a thu a po na mallkojnë nga amshimi? 
Një ditë trojet tona do mbesin shterpë e ne do t zgjohemi gjetkë nëpër botë, por ëndërrat do ti shohim gjithmonë në Kosovën tonë, e malli do t na këpus shpirtërat. 

Fatkeqsisht sot festojnë më së shumti barkëpangopurit, që të shohin ty si ushqim i pashterrshëm. Turpi qoftë mbi ta. 
Kosovë të qofsha falë. Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Ikja e mjekëve vazhdon: mbi 150 në këtë vit

Ja sa dënohet falsifikimi i dokumentit zyrtar

Ja sa dënohet puna e detyruar!

Shërimi i ngadalshëm i negativitetit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Kirurgët nuk e ndalin grevën por e pezullojnë deri në muajin maj

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ikja e mjekëve nga Kosova dhe mosha mesatare e mjekëve të mbetur në Kosovë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Kjo nënë kosovare i krahason mjekët dhe infermierët në Neonatologji me engjëj

QKUK dhe Spitalet Rajonale me mungesë të Anesteziologëve

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia