Skip to main content
Protected by Copyscape

Dyfytyrësia e disa Portaleve dhe Gazetave ndaj Mjekëve dhe InfermierëveMediat në Kosovë e sidomos portalet kanë shkruar vazhdimisht kundër Mjekëve dhe Infermierëve madje kanë kaluar edhe në shpifje dhe trillime nga më të ndryshmet.

Këto portale apo gazeta madje duke e shitur veten për disa klikime kanë dramatizuar dhe kanë hedhur zjarr në shkrimet e tyre kundër personelit shëndetësor madje edhe duke i dramatizuar ngjarjet deri në atë shkallë sa do të quhej edhe "skizofreni mediatike".

Portalet ose gazetat dyfytyrëshe kanë kontribuar në krijimin e imazhit të keq ndaj personelit shëndetësor përmes artikujve të tyre duke ndryshuar faktet dhe argumentet me realitetin dhe duke dhënë gjykime për të cilat mediat konsiderohen diletante ose amatore sepse nuk munden mediat t'a vlerësojnë Mjekësinë.

Si duket në vazhdimësi këto media kanë shëndrruar komplikimet mjekësore në "skandale mjekësore" ndërsa sukseset e Mjekëve dhe Infermierëve i kanë heshtur me qëllim që imazhi i personelit shëndetësor të vazhdoj rrugëtimin e "stërkeqjes".

Këto portale që financat e tyre janë të dyshimta janë në gjendje që për një kafshatë goje të shpifin, trillojnë, ekzagjerojnë, dramatizojnë çdo lajm kundër Mjekëve dhe Infermierëve.

Kohët e fundit këto media e kanë kuptuar që personeli shëndetësor po i identifikon si  portale ose gazeta armike të Mjekëve dhe Infermierëve,  dhe po këto portale ose gazeta janë veshur me "lëkurën e deles" duke dhënë përshtypjen se "ujqëria mediatike" e tyre është "delëzuar" por në fakt përkundrazi armiqësia e tyre gazetareske është modifikuar dhe sofistikuar duke kaluar në një "gazetari të nëntokës" e cila po synon përmes metodave "karramele" të përmirësojnë imazhin e portaleve ose gazetave të tyre dhe të kthejnë lexueshmërinë për portalet e tyre në mënyrë që të kthejnë fitimet monetare nga lajmet e tyre që janë gatuar në "kuzhinat AntiMjek dhe AntiInfermier".

Mediat e shitura kanë krijuar një hendek të madh midis realitetit dhe gënjeshtrës përmes "zjarrëzimit mediatik" të shkrimeve kundër Mjekëve dhe Infermierëve. 

Mjekët dhe Infermierët nuk do t'a harrojnë asnjëherë të kaluarën mediatike të këtyre portaleve ose gazetave dyfytyrëshe dhe do të tregohen gjithmonë koshient ndaj tyre.


Është shumë i çuditshëm ky ndryshim i qasjes të disa mediave që përmes disa lajmeve boshe dhe amatereske të rikthejnë një simpati të Mjekëve dhe Infermierëve ndaj mediave të tyre por kjo nga Mjekët dhe Infermierët po konsiderohet si tentativë e kotë e tyre sepse e kaluara mediatike nuk harrohet kurrë dhe do të kujtohet gjithmonë nga personeli shëndetësor.Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Sot më shumë çmohen botoxet e analfabetët sesa të bësh 30 vite shkollim

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Sulmi qyqar ndaj Dr.Sefedin Fazliut i cili është një doktor shembullor

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Mjekja që la vendin për Gjermaninë, tregon për kushtet e punës dhe sa paguhet ajo

Dhuna ndaj mjekëve dhe infermierëve është e papranueshme dhe e patolerueshme

Pa shërbime emergjente shëndetësia Kosovare do të kolapsojë për 2 orë.

Qeveria të shpallë alarmin SOS, rrezikohemi të mbetemi pa mjekë

Mos i vlerësoni mjekët si terrorist

E konfirmon doktori i Kombëtares së Kosovës: Ademi dhe Rama më sulmuan fizikisht në Gërmi

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Kurti paralajmëron mjekët : O privat o në të shtetit

Sot më shumë çmohen botoxet e analfabetët sesa të bësh 30 vite shkollim

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Specialisti i Reumatologjisë që ka diplomuar dy herë në Mjekësi

Sulmi qyqar ndaj Dr.Sefedin Fazliut i cili është një doktor shembullor

Ja çka do të ndodh nëse nuk fillon zbatimi i ligjit për paga

Ja nga cili muaj do të zbatohet ligji për paga në sektorin publik

Kush do të pësojë nga Ligji për pagat

Tejrritje e kërkesave së mjekëve dhe infermiereve për të ikur nga Kosova

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat