Skip to main content
Protected by Copyscape

Dr.Vigan Vokshi: 24 orë kujdestari dhe pagesa zero


Vigan Vokshi, Dr.Vigan Vokshi,Kujdestaria, QKUK, Kukdestarite nuk po paguhen, Kujdestaria


24 orë kujdestari në Urologji dhe pagesa zero. Kështu shkruan në profilin e tij në Facebook Dr.Vigan Vokshi. 

Ai thotë se ka mbajtur kujdestari 24 orë gjatë vikendit duke bërë punë në Repart, Emergjencë, Konsultime në reparte tjera dhe ndodh që as 30 minuta të mos ketë pushim dhe krejt këto bien mbi supet e specializantit. 

I gjithë ky mundim në fund vlerësohet me pagesën zero plus 25 euro shpenzime vetanake. Me të vërtetë shtet tmerr jemi përfundon reagimin Dr.Vigan Vokshi.

Për më shumë lexoni postimin e tij të plotë

#24h kujdestari ne #Urologji gjate vikendit, #2h rruge Peje-Pr (kthyese) me rrezikshmeri ne vozitje i bjen #26h , pune ne repart, emergjenc, plus konsultime ne reparte tjera, ndodh as 30min mos me pas pushim brenda 24h, krejt keto mbi baren e specializantit, i gjithe ky mundim ne fund pagesa  #zero€ + 25€shpenzime vetanake...

Me te vertete shtet tmer jemi !!!


Lexo edhe: Pse nuk duhet të specializoni në QKUK-Prishtinë?

loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Isa Haxhiu: Në Fakultetin e Mjekësisë – 300 euro nota 6, 500 euro nota 8 dhe 9, e 1000 euro nota 10!

Skandaloze: Shnetëza sulmon Drejtorin e Radiologjisë, Dr.Bujar Gjikollin pa asnjë arsye ose të drejtë ligjore

Skriptoret që gjenden afër fakultetit të Mjekësisë po e shkatërrojnë Mjekësinë

Emergjenca e QKUK-së mbingarkohet nga udhëzimet pa kritere

Si të shpëtoni nga hundët e bllokuara në vetëm pak minuta

Fakultetet e sotme po kryhen me teste

Ky është sekreti i një lëkure të bukur dhe imuniteti të fortë

Ushqimi dhe të sëmurët me ulçerë

Pacientët po shkojnë në Mjekësi Familjare jo për kontrollë por për Diklofen, Dexason dhe Diazepam

Postimet e fundit

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Pacientët po shkojnë në Mjekësi Familjare jo për kontrollë por për Diklofen, Dexason dhe Diazepam

Isa Haxhiu: Në Fakultetin e Mjekësisë – 300 euro nota 6, 500 euro nota 8 dhe 9, e 1000 euro nota 10!

Ja sa orë duhet të presin pacientët mjekun në vendet tjera në botë

Për indeksonline është e çuditshme se mjekët bëjnë pauzë 30 minuta

Këtë vit do të hapen dy konkurse për specializime në QKUK

Apeli i fortë i mjekut: Profesioni na vodhi rininë, politika kërkon të na grabisë lirinë

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia

Një javë blackout shëndetësor do i mësonte këtij shteti dhe këtij populli se pse është e shenjtë bluza e bardhë...!!!

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Mjekët dhe infermierët,çirakë në shtëpi të vetë !