Skip to main content
Protected by Copyscape

E vërteta 20 sekondëshe e videos së postuar nga familjarja e pacientës L.G.Video
p


Familarja L.G. e pacientës e cila u trajtua në ambulantën specialistike të Endokrinologjisë e shfrytëzon rastin 20 sekondësh për t'a shkelur ligjin me këmb e duar duke bërë regjistrim video me telefonin e saj të flliqur dhe me mendjen e saj patologjike dhe urrejtëse ndaj personelit shëndetësor.  Duke e ditur që inqizimi brenda hapësirave shëndetësore është i ndaluar rreptësisht kjo L.G. e bën të kundërtën e shkel rregulloren.

Ku e gjen kjo guximin për të postuar gjëra të tilla në Facebook video 20 sekondëshe dhe propaganduese sa për të nxitur urrejtje shfrenuese ndaj Mjekut. 

Po ti zonjë e nderuar nëse i urreni Mjekët kaq shumë pse shkoni te mjeku. Njeriun që nuk e don, nuk dëshiron me ja pa as sytë thotë një fjalë ndërsa ti paske dashur që jo vetëm sytë por edhe veshët e mendjen me ia parë.

Sëmundjet endokrinologjike shumica prej tyre janë si pasojë e viteve të tëra deri 20 vite pra ju zonjë e nderuar keni pritur 20 vite dhe nuk jeni në gjendje të prisni 20
sekonda. Kjo është paradoksale dhe e tmerrshme në të njejtën kohë. Sa i turpshëm është veprimi juaj ku e shfrytëzoni profilin tuaj në facebook për nxitje të urrejtjes së pabazë ndaj personelit shëndetësor.  Siç mund t'a shihni menjëherë pas 20 sekondave doktoresha ua merr raportet dhe ua kontrollon familjaren tuaj. Pra edhe përkundër shërbimit që keni marrur ju përkundrazi e nënçmoni shërbimin e ofruar dhe duke gënjyer se nuk e keni marr shërbimin mjekësor. E turpshme, gënjeni në mënyrë patologjike.


Definitivisht veprim teper i ultë nga ana juaj dhe uroj që kjo video të fshihet sepse ajo video 20 sekondëshe është 20 herë video e gabueshme dhe tendencioze.


Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

QKUK dhe Spitalet Rajonale me mungesë të Anesteziologëve

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Ikja e mjekëve nga Kosova dhe mosha mesatare e mjekëve të mbetur në Kosovë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Të jesh a të mos jesh mjek

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Skandaloze: Mjekët e Klinikës Emergjente kujdestarojnë 12 orë por paguhen për 24 orë

Në QKMF dhe Emergjencë (Mjekësi Familjare) shkelen të drejtat e punëtorëve

Ikja e mjekëve nga Kosova dhe mosha mesatare e mjekëve të mbetur në Kosovë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Kjo nënë kosovare i krahason mjekët dhe infermierët në Neonatologji me engjëj

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia