Skip to main content
Protected by Copyscape

Ftesë publike nga Gazeta Shëndeti për ju ndjekës/e të dashur/a
Tani Gazeta Shëndeti nga shumica e lexuesëve po konsiderohet si "Engjulli mbrojtës" i Mjekut, Infermierit dhe Pacientit. 

Një pjesë e madhe e ndjekësve tanë kanë shkruar se Gazeta Shëndeti ka bërë revolucion në degën e gazetarisë në trojet shqiptare ku shkruajnë se me mjaft dinjitet po e mbron të drejtën e Mjekut, Infermierit dhe Pacientit.

Në emailin tonë dhe poshtu në inboxin e faqes në Facebook kanë arritur me qindra mesazhe mbështetëse për Gazetën Shëndeti dhe kjo na bën krenarë që e vërteta më në fund po vlerësohet nga masa e gjërë.

Ka pasur edhe situata të pakëndshme ku kemi marrur edhe kërcënime nga njerëz dhe mediume të ndryshme në emailin dhe inboxin e faqes në Facebook të Gazetës Shëndeti poashtu edhe sulme kibernetike të ndryshme të cilat kemi arritur t'i eliminojmë. Sulmet pothuajse janë të përditshme por ne nuk do të ndalemi që t'a themi të vërtetën pamarr parasysh pasojat që mund t'i kemi si redaksi. 

Ne i  ftojmë ndjekësit e Gazetës Shëndeti, personelin shëndetësor dhe gjithë të tjerët që nëse vëreni ndonjë shkrim tendencioz në media dhe portale kundër personelit shëndetësor dhe kundër Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, Spitaleve dhe gjithë Qendrave tjera shendetesoe në Republiken e Kosovës dhe trojet tjera shqiptar dhe mendoni që ky lajm është i pavërtetë ju lutemi të na e dërgoni në adresën e redakisisë sonë.

Ne si redaksi do t'a analizojm dhe verifikojm dhe nëse konstatojmë se është lajm i pavërtetë dhe tendencioz kundër personelit shendetesor atëherë do ta demantojm publikisht me argumente të sakta dhe të verifikuara ashtu siç e kemi bërë edhe në shumë lajme tjera tendencioze.

Poashtu çdo sukses profesional të çdo Mjeku, Infermieri dhe çdo shkrim apo punim mjekësor, ligjeratë, këshilla shëndetësore etj ju lutemi që t'a lajmëroni në Faqen tonë në Facebook ose në emailin tonë zyrtar.

Gazeta Shëndeti po rritet vazhdimisht dhe po rritemi me ju ndjekës të dashur. Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Ikja e mjekëve vazhdon: mbi 150 në këtë vit

Ja sa dënohet falsifikimi i dokumentit zyrtar

Ja sa dënohet puna e detyruar!

Shërimi i ngadalshëm i negativitetit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Kirurgët nuk e ndalin grevën por e pezullojnë deri në muajin maj

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ikja e mjekëve nga Kosova dhe mosha mesatare e mjekëve të mbetur në Kosovë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Kjo nënë kosovare i krahason mjekët dhe infermierët në Neonatologji me engjëj

QKUK dhe Spitalet Rajonale me mungesë të Anesteziologëve

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia