Skip to main content
Protected by Copyscape

Organizata Kosovare e Studentëve të Mjekësisë anëtare me drejta të plota në Federatën Ndërkombëtare të Studentëve të MjekësisëOrganizata Kosovare e Studentëve  Mjekësisë nga dita e marte është anëtare me drejta  plota  Federatën Ndërkombëtare  Studentëve  Mjekësisë shkruan ODA E MJEKËVE TË KOSOVËS përcjell Gazeta Shëndeti.
Lajmin për anëtarësimin e bëri  ditur Dorina Gashi, kryetare e Kosova Organization of Medical Students, nepërmjet postimit  facebook. 
Dita e sotme m’ka gjetë shumë t’lumtur e jashtëzakonisht krenare sepse prej sot shteti jonë është shtet anëtar me  drejta  plota  The International Federation of Medical Students’ Associations”. 
Ajo me këtë rast shprehu kënaqësinë për këtë sukses  arritur, duke shtuar se edhe Kosova do  jetë pjesë e vendimarrjes botërore  studentëve. 
Krenohem pa masë me punën e KOMS-it ndër vite e sidomos sot, kur jemi pjesë e vendimmarrjes  proceset e zhvillimit  edukimit  studentëve  mbarë botënUnë pata kënaqësinë dhe nderin  udhëheq KOMS-in  procesin e kandidimit dhe përfundimisht fitimit  statusit  anëtarit  plotë  IFMSA, ni proces ky i ndërlikum e shpesh demotivues, por me shumë e shumë t’mira!” 
Gëzuaaaar përfundoi postimi i saj  rrjetin social. 
Ceremonia e anëtarësimit  Kosovës  këtë organizatë u mbajt  Portorozh  Sllovenisëpërcjellë Klan Kosova.Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Ikja e mjekëve vazhdon: mbi 150 në këtë vit

Ja sa dënohet falsifikimi i dokumentit zyrtar

Ja sa dënohet puna e detyruar!

Shërimi i ngadalshëm i negativitetit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Kirurgët nuk e ndalin grevën por e pezullojnë deri në muajin maj

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ikja e mjekëve nga Kosova dhe mosha mesatare e mjekëve të mbetur në Kosovë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Kjo nënë kosovare i krahason mjekët dhe infermierët në Neonatologji me engjëj

QKUK dhe Spitalet Rajonale me mungesë të Anesteziologëve

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia