Skip to main content
Protected by Copyscape

Portali Kosova Sot plason një lajm të rremë kundër Mjekëve dhe kundër QKUK-së

  
Kosova Sot, Shpifje, Shpifës, Lajme
Gazeta Shëndeti do të shkruan të vërtetën dhe vetëm të vërtetën dhe do ta sqaroj në hollësi këtë lajm.


Ky lajm (Kosova Sot: Ndërron jetë pacienti, i cili zvarritej ne korridor dhe nuk iu ofrua ndihma nga QKUK-ja) se gjoja pacientit në fjal
ë nuk iu është dhënë ndihma mjekësore, nuk është aspak i vërtetë. Kjo është një shpifje ndaj Mjekëve dhe QKUK-së e cila është ''gatuar'' në kuzhinat e "gënjeshtrave patologjike" të portaleve shpifëse. Kjo nga Mjekët me të cilët ka kontaktuar Gazeta Shëndeti po konsiderohet si shpifje e mënyrës së pacipë dhe të paskrupullt. Ata thanë se kjo është një luftë e ashpër kundër mjekëve dhe tashmë po shihet se ka kaluar pragun e arsyeshmërisë dhe ka arritur kulmin e "çmendurisë mediatike".

Gazeta Shëndeti ka informuar saktë qysh ditën e parë kur ka qenë pacienti në fjalë dhe ka demantuar mediat tjera (lexo:Portali Insajderi shpif pacipërisht ndaj Mjekëve) kur kanë shkruar lajme të rreme në lidhje me këtë pacient.

Pacienti në fjalë ka marr shërbimin e duhur specialistik nga Specialisti i Mjekësisë Emergjente, nga Specialisti i Kirurgjisë Abdominale, nga Specialisti i Kardiologjisë dhe nga Specialisti i Gastroenterologjisë.Pra ky pacient është kontrolluar nga 4 Mjekë Specialistë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Pas këtyre kontrolllave të kryera pacienti në fjalë është lëshuar në shtëpi, pasi nuk ka pasur indikacion për hospitalizim në qendren klinike. Nga burimet tona të sigurta kemi mësuar se pacienti ka qenë në pritoren për përcjellës dhe pacienti është trajtuar duke respektuar të gjitha procedurat mjekësore dhe pasi që pacienti është trajtuar është lëshuar për në shtëpi me rekomandimet dhe këshillat për përdorimin e barnave por ai ka refuzuar që të largohet nga aty.

Pra ky shkrim trillues i portalit Kosova Sot po konsiderohet si i qëllimshëm me tendencën e vetme: dëmtimin e Mjekëve dhe QKUK-së. 
Ndaj atij lajmi pati reaguar publikisht edhe Dr.Besnik Ibishi (lexo: Dr.Besnik Ibishi reagon ndaj shkrimit të Portalit insajderi) duke thënë se me atë shkrim vetëm sa po nxisin urrejtje dhe mallkim ndaj Mjekëve vetëm sa për të bërë like dhe komente.

Pacienti është kontrolluar dhe për këtë Gazeta Shëndeti posedon edhe dëshminë nga protokoli zyrtar i Qendrës Emergjente në lidhje me mjekimin dhe trajtimin e pacientit në fjalë.

Ndaj shkrimeve në media pati reaguar edhe drejtori i Klinikës Emergjente Basri Lenjani duke demantuar mediat se kinse pacienti në fjalë nuk është trajtuar dhe mjekuar(lexo: Lenjani: Pacienti i moshuar është trajtuar denjësisht).

Ekzistojnë edhe dëshmi nga kamerat e sigurisë të Qendrës Emergjente kur është kontrolluar pacienti !
 

Pacienti kur është lëshuar nga Qendra Emergjente, nuk ka pasur askënd nga familjarët për të udhëtuar deri në Mitrovicë pasi e kanë lënë vet (lexo: Familjarët e të moshuarit e lan vet në Emergjencë) dhe për shkak të temperaturave të ulta, pacienti nuk ka mundur të qëndronte jashtë Klinikës Emergjente për të pritur derisa dikush të vinte dhe ta merrte për t'a dërguar në shtëpi.

E njoftojmë publikun e gjërë se Portali Kosova Sot po shpif agresivisht ndaj Mjekëve dhe QKUK-së.

Çdo Portal në trojet shqiptare duhet t'a ketë të qartë se Mjekët nuk janë të obliguar që pasi t'i kontrollojnë pacientët t'i dërgojnë në shtëpitë e tyre pra nuk mund t'a lozin rolin e taksistit.

As Qendra Klinike Universitare nuk ka mundësi që pasi të lëshohen pacientët t'i dërgoj në shtëpi, sepse kjo nuk është e rregulluar me ligj dhe nuk konsiderohet obligim i QKUK-së.
 

Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Ikja e mjekëve vazhdon: mbi 150 në këtë vit

Ja sa dënohet puna e detyruar!

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Shërimi i ngadalshëm i negativitetit

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

QKUK dhe Spitalet Rajonale me mungesë të Anesteziologëve

Kirurgët nuk e ndalin grevën por e pezullojnë deri në muajin maj

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ikja e mjekëve nga Kosova dhe mosha mesatare e mjekëve të mbetur në Kosovë

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Skandaloze: Nëse të dhemb barku(kolikë abdominale) mjekët në Kosovë të udhëzojnë menjëherë te Kirurgu Abdominal për operacion

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Kjo nënë kosovare i krahason mjekët dhe infermierët në Neonatologji me engjëj

QKUK dhe Spitalet Rajonale me mungesë të Anesteziologëve

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia