Skip to main content
Protected by Copyscape

Skandaloze: Emrat e pacientëve keqpërdoren për analiza nga ana e infermierëve dhe infermiereve


Skandaloze: Emrat e pacientëve keqpërdoren për analiza nga ana e infermierëve dhe infermiereveGazeta Shëndeti ka mësuar përmes burimeve të saj brenda laboratorëve të Biokimisë se kohëve të fundit emrat e pacientëve po keqpërdoren për analiza laboratorike nga ana e një pjese të infermierëve dhe infermiereve.

Burimet e Gazetës brenda biokimisë kanë thënë për Gazetën Shëndeti se mënyrat e keqpërdorimit janë këto: Infermeri/infermierja e merr gjakun e vet ndërsa në udhëzim e shkruan emrin e ndonjë pacienti/paciente i/e cila është i/e shtrirë në QKUK dhe pastaj e merr rezultatin me emër të pacientit përkatës dhe kështu mëson rezulatin laboratorik për veten e tij/saj.. Poashtu edhe analizat e familjarëve të infermierëve realizohen në këtë mënyrë ku infermieri ose infermierja e merr gjakun e familjarit të tij/saj dhe e dërgon në laborator me udhëzim me emër të ndonjë pacienti të hospitalizuar.

Pra ky po konsiderohet një keqpërdorim i madh dhe një shpenzim i kotë i materialit shpenzues për analiza. Kështu janë realizuar me qindra analiza dhe janë shpenzuar me qindra euro të taksapaguesëve kosovarë.

Burimet tona brenda biokimisë po e konsiderojnë këtë veprim të infermierëve si skandaloz. Poashtu këto burime kanë dërguar edhe fakte dhe argumente tepër bindëse për këto pohime./Gazeta Shëndeti


Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Profesionet më të ndërlikuara dhe më të vështira në botë

Edhe një Kirurg i suksesshëm në Gjermani

17 orë pa ndërprerje! Kardiokirurgu shqiptar realizon operacion të rrallë në Londër

Zvicër: 1 në 10 pacientë, të dëmtuar nga trajtimi mjekësor

Zvicër: Mjekët fitojnë miliona, invalidët i shpallin të aftë për punë

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Mesazhi i mjekut milioner që vdiq nga kanceri: Paratë nuk sjellin gëzim…

Kushdo, herët a vonë, e ka një takim final me Doktorin dhe Perëndinë

Shifrat alarmante, Elson Jacaj: 7 mijë infermierë të larguar në total

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Kurti paralajmëron mjekët : O privat o në të shtetit

Sot më shumë çmohen botoxet e analfabetët sesa të bësh 30 vite shkollim

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Specialisti i Reumatologjisë që ka diplomuar dy herë në Mjekësi

Sulmi qyqar ndaj Dr.Sefedin Fazliut i cili është një doktor shembullor

Ja çka do të ndodh nëse nuk fillon zbatimi i ligjit për paga

Ja nga cili muaj do të zbatohet ligji për paga në sektorin publik

Kush do të pësojë nga Ligji për pagat

Tejrritje e kërkesave së mjekëve dhe infermiereve për të ikur nga Kosova

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat