Skip to main content
Protected by Copyscape

Në disa Spitale Rajonale gjatë ndërrimit të pasdites dhe natës mungojnë ekzaminimet laboratorike dhe imazherike

Në disa Spitale Rajonale gjatë ndërrimit të pasdites dhe natës mungojnë ekzaminimet laboratorike dhe imazherike


Gazeta Shëndeti përmes disa burimeve brenda disa Spitaleve Rajonale ka mësuar se ekzaminimet laboratorike dhe imazherike nuk mund të realizohen në ndërrimin e pasdites dhe të natës për shkak që  me personel është i plotësuar vetëm ndërrimi i paraditës  në laboratore dhe në radiologji por jo edhe ndërrimet tjera.

Kjo gjë sipas disa burimeve tona brendaspitalore po i detyron mjekët që një pjesë të madhe të pacientëve t'i udhëzojnë për QKUK-Prishtinë e cila edhe po shkakton mbingarkesën e QKUK-së.

E njejta situatë paraqitet edhe në QKMF-të dhe Urgjencat e shumicës së qytetëve të Kosovës që po e vështirëson diagnostikimin në masë të madhe të pacientëve dhe ku mjekët po detyrohen që një numër të konsiderueshëm të pacientëve t'i udhëzojnë në Spitalet ku realizohen ekzaminimet e cekura më lartë.

Këto burime bëjnë thirrje tek institucionet përkatëse që të mundësohen ekzaminimet laboratorike dhe imazherike apo radiologjike edhe në ndërrimin e pasditës dhe ndërrimin e natës sepse do të ishte në dobi të madhe të qytetarëve dhe nuk do të shkaktonte vonesa dhe endje të panevojshme të pacientëve për në Spitalet Rajonale ose në QKUK me qëllimiz të diagnostikimit dhe mjekimit./Gazeta Shëndeti


Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Ministrat Ismaili e Hamza sigurojnë mjekët dhe infermierët: Pagat do t’i merrni me rritje

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Mjekja shqiptare e cila jeton dhe punon në Finlandë

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Këtë vit do të hapen dy konkurse për specializime në QKUK

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Ikja e mjekëve vazhdon: mbi 150 në këtë vit

Spitali i Vushtrisë po e mbingarkon QKUK-në me raste të cilat kanë mundur të kryhen në Spitalin e Vushtrisë

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ministrat Ismaili e Hamza sigurojnë mjekët dhe infermierët: Pagat do t’i merrni me rritje

Spitali i Vushtrisë po e mbingarkon QKUK-në me raste të cilat kanë mundur të kryhen në Spitalin e Vushtrisë

Ja sa dënohet falsifikimi i dokumentit zyrtar

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Shërimi i ngadalshëm i negativitetit

Ja sa dënohet shmangia nga tatimi

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Sa para në vit i merr Fedarata Sindikale e Shëndetësisë nga Punëtorët Shëndetësor?

Gabimet që mund t’i bëni për t’u mbrojtur nga dielli

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia