Skip to main content
Protected by Copyscape

Skandaloze: Pacienti nga Malisheva udhëzohet direkt për Prishtinë pa u dërguar fare në Spitalin e Gjakovës për kontrollë


Faqja në Facebook "Udhëzime pa kritere" ka postuar një udhëzim në të cilin shihet se si pacienti është udhëzuar direkt për QKUK pa u kontrolluar fare në Spitalin e Gjakovës. Kjo është një shkelje e rëndë protokolare dhe hierarkike. Për më shumë shihni postimin e plotë të kësaj faqe.Postimi i plotë


Qendra Emergjente sërish mbingarkohet nga pacientët të cilët do të duhej të kontrolloheshin në Spitalin e Gjakovës.

Udhëzim pa kritere nga Qendra e Mjekësisë Familjare- Malishevë

Një tjetër ndjekëse e ka dërguar këtë foto- udhëzim në faqen Udhëzime pa kritere.

Në udhëzim nuk janë shkruar anamaneza, ekzaminimet, as trajtimi madje është dërguar direkt për në QKUK duke shkelur rëndë renditjen e institucioneve sekondare dhe terciare.

Pacientët nga Malisheva fillimisht nëse duhet trajtim specialistik duhet të udhëzohen në Spitalin e Gjakovës dhe jo menjëherë në QKUK-Prishtinë.

Pra sipas kësaj siç shkruan edhe dërguesi del se pacienti nuk është kontrolluar fare(nuk janë shkruar ekzaminimet), as nuk është trajtuar në mënyrë medikamentoze dhe madje është dërguar direkt për QKUK pa u konsultuar fare specialisti në Spitalin e Gjakovës.

Në vend që pacienti në fillim të udhëzohet në Spitalin e Gjakovës, mjeku e udhëzon direkt në QKUK-Prishtinë dhe kështu shkel kriteret bazë të renditjes institucionale shëndetësore.

Në udhëzim gjendet vula e institucionit dhe vula e mjekut.

E çuditshme.... udhëzimet pa kritere po vazhdojnë.

#UdhëzimePaKritereloading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Skandaloze: Shnetëza sulmon Drejtorin e Radiologjisë, Dr.Bujar Gjikollin pa asnjë arsye ose të drejtë ligjore

Spitalet Rajonale e mbingarkojnë QKUK-në me raste që kanë mundur të kryhen në ato Spitale

Skandaloze: Pacienti nga Suhereka udhëzohet direkt për Prishtinë pa u dërguar fare në Spitalin e Prizrenit për kontrollë

Skriptoret që gjenden afër fakultetit të Mjekësisë po e shkatërrojnë Mjekësinë

Fakultetet e sotme po kryhen me teste

Si të shpëtoni nga hundët e bllokuara në vetëm pak minuta

Fruta të thata për meshkujt dhe arsyet

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Sëmundjet e zemrës dhe grupet e gjakut

Postimet e fundit

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Pacientët po shkojnë në Mjekësi Familjare jo për kontrollë por për Diklofen, Dexason dhe Diazepam

Skandaloze: Emrat e pacientëve keqpërdoren për analiza nga ana e infermierëve dhe infermiereve

Ja sa orë duhet të presin pacientët mjekun në vendet tjera në botë

Për indeksonline është e çuditshme se mjekët bëjnë pauzë 30 minuta

Këtë vit do të hapen dy konkurse për specializime në QKUK

Apeli i fortë i mjekut: Profesioni na vodhi rininë, politika kërkon të na grabisë lirinë

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia

Një javë blackout shëndetësor do i mësonte këtij shteti dhe këtij populli se pse është e shenjtë bluza e bardhë...!!!

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Mjekët dhe infermierët,çirakë në shtëpi të vetë !