Skip to main content
Protected by Copyscape

Skandaloze: Kujdestaritë e Specializantëve keqpërdoren përsëri

Skandaloze: Kujdestaritë e Specializantëve keqpërdoren përsëri


Emaila e Gazetës Shëndeti sot është "bombarduar" nga emailet e shumta ku shumë dërguesë ankohen se kujdestaritë janë keqpërdorur përsëri. 

Sipas emaildërguesëve në vend se të del shuma 96 euro kanë dalur 86 euro ndërsa shumë të tjerëve në vend që t'i dalin në llogaritë e tyre bankare 96 euro iu kanë dalur vetëm 43 euro dhe kjo nuk është hera e parë që keqpërdoren kështu paratë dhe mundi i specializantëve shkruajnë ndër të tjera emaildërguesit. 

Kur e llogarit që janë një numër i madh i specializantëve dhe shumëzohet me numrin e munguar të parave atëherë del se ka ndodhur një keqpërdorim i madh i parasë.

Janë specializantët ata ose ato që e mbajnë gjallë punën në QKUK dhe të keqpërdoremi kështu ose më sakt të vjedhet mundi jonë kjo vërtetë është katrahurë dhe skëterrë e pandëgjuar dhe e paparë ndonjëherë shkruajnë ndër të tjera emaildërguesit.

Disa nga emaildërguesit e përfundojnë reagimin e tyre me një mallkim: "u bëfshin paratë dhe mundi jonë sëmundje për keqpërdoruesit, fëmijët dhe familjet e tyre" , "kurrë mos e gëzofshin mundin dhe paranë tonë".Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ja sa orë duhet të presin pacientët mjekun në vendet tjera në botë

Dr.Desaret Murati: inhibitorët e pompës protonike prolongojnë diagnostikimin e kancerit të lukthit

Ja çka po bëjnë pacientët me Urgjencën dhe Emergjencën!

Pacientët po shkojnë në Mjekësi Familjare jo për kontrollë por për Diklofen, Dexason dhe Diazepam

Të jesh mjek, mësues, profesor, gjykatës, inxhinier në Kosovën tonë!!!

Skandaloze:Specialistët e Spitaleve Rajonale i udhëzojnë rastet e rënda te Specializantët e QKUK-së

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Ja çka po bëjnë pacientët me Urgjencën dhe Emergjencën!

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Ja sa orë duhet të presin pacientët mjekun në vendet tjera në botë

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Skandaloze:Specialistët e Spitaleve Rajonale i udhëzojnë rastet e rënda te Specializantët e QKUK-së

Pacientët po shkojnë në Mjekësi Familjare jo për kontrollë por për Diklofen, Dexason dhe Diazepam

Mungesë e madhe e Specializantëve në QKUK

Profesioni i Mjekut dhe Popullata e paedukatë

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Pacientët po shkojnë në Mjekësi Familjare jo për kontrollë por për Diklofen, Dexason dhe Diazepam