Skip to main content
Protected by Copyscape

Skandaloze:Specialistët e Spitaleve Rajonale i udhëzojnë rastet e rënda te Specializantët e QKUK-së

Skandaloze:Specialistët e Spitaleve Rajonale i udhëzojnë rastet e rënda te Specializantët e QKUK-së


Skandalet vazhdojnë në sistemin shëndetësor në Kosovë dhe kjo po e bënë edhe më të shkërmoqur shëndetësinë edhe ashtu të tejcifluar.

Të gjithë e dinë se Specialisti është një ofrues i kujdesit shëndetësor i cili fokusohet në një sistem të veçantë të trupit apo pjesë të trupit ndërsa Specializanti është mjek i cili është në specializim për t'u bërë ofrues specialist i kujdesit shëndetësor ndaj një sistemi të veçantë të trupit apo një pjesë të trupit.

Pra Specializanti është mjek i cili është duke u mësuar për t'u bërë specialist i një lëmie të caktuar.  

Faqja në Facebook "Realiteti i Mjekësisë në Trojet Shqiptare" shkruan se së fundi janë duke ndodhur nga Specialistët e Spitaleve Rajonale referime apo udhëzime të rasteve të rënda te Specializantët e QKUK-së.

Për këtë konstatim të faqes "Realiteti i Mjekësisë në Trojet Shqiptare", Gazetarët e Gazetës Shëndeti kanë kontaktuar burime të shumta dhe të ndryshme të cilat i konfirmojnë në mënyrë shumë të fuqishme këto pohime të faqes "Realiteti i Mjekësisë në Trojet Shqiptare" duke thënë se është shumë e vërtetë se Specialistët po i dërgojnë rastet e tyre në çdo kohë rastet te Specializantët e QKUK-së! Mjafton të qëndroni një ditë në QKUK-Emergjencë dhe do t'i vëreni me sytë tuaj udhëzimet e Specialistëve të Spitaleve Rajonale si dhe kontrollat e Mjekëve Specializantë që i bëjnë ndaj këtyre rasteve pohojnë për Gazetën tonë disa burime tona!

Poshtu edhe Specialistët e Mjekësisë Familjare po e bëjnë të njejtën gjë duke i udhëzuar pacientët te Specializantët e QKUK-së dhe kështu me "dorën" dhe "mendjen" e tyre e konsiderojnë se Specializantët janë më të aftë se Specialistët e Mjekësisë Familjare dhe Specialistët e lëmive tjera, shumë e çuditshme, e pabesueshme por e vërtetë!!!

Pra sipas kësaj del se Specializanti i QKUK-së është klinicist më i aftë se Specialisti(i lëmive të ndryshme) i Spitaleve Rajonale dhe Specialisti i Mjekësisë Familjare thonë disa burime të Gazetës Shëndeti! 

E stërçuditshme apo jo! Këto gjëra ndodhin vetëm tek ne pohojnë këto burime!!!/Gazeta ShëndetiGazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Kryesindikalisti i shëndetësisë: Priten veprime të paparashikueshme nga Sindikatat!

Ministria e Financave: Pagat e sektorit publik dalin me rritje

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Ikja e trurit: A do t’i fikë dritat mjeku i fundit që largohet nga Kosova?

Kosova në prag të grevave të përgjithshme, koordinohen arsimi, shëndetësia dhe policia

Qeveria s’pajtohet me vendimin e Avokatit të Popullit për ta çuar ligjin për pagat në Gjykatë

Basri Sejdiu: Sot fillon zbatimi i Ligjit të ri të Pagave, përfituesit më të mëdhenjë do të jenë profesionistët shëndetësor.

Uran Ismaili: Shpresoj që Gjykata Kushtetuese do të marrë vendim shpejt dhe në favor të mjekëve

Të tallesh me popullin, ligji për Pagat shkon në Gjykatën Kushtetuese

Mjekët janë me koeficientin më të lartë të inteligjencës

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Basri Sejdiu: Sot fillon zbatimi i Ligjit të ri të Pagave, përfituesit më të mëdhenjë do të jenë profesionistët shëndetësor.

Skriptoret që gjenden afër fakultetit të Mjekësisë po e shkatërrojnë Mjekësinë

Specializantët bëjnë thirrje për mjekët e rinjë që të ikin drejt Gjermanisë

Kryesindikalisti i shëndetësisë: Priten veprime të paparashikueshme nga Sindikatat!

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Sot mbetëm me turp, ata na thonë “vëllezër e motra”, po ne si i trajtojmë “kosovarët”?

Ministria e Financave: Pagat e sektorit publik dalin me rritje

Edhe një Kirurg i suksesshëm në Gjermani

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat