Skip to main content
Protected by Copyscape

Koha vendos gjithçka në vendin e vet dhe dënon ata që lënduan dikë!!

Koha vendos gjithçka në vendin e vet dhe dënon ata që lënduan dikë!!


Ne zgjedhim në mënyrë të lirë për atë që bëjmë dhe mënyrën se si e jetojmë jetën. Por, në të njëjten kohë ne po ashtu jemi përgjegjës për pasojat. Një gjest, një fjalë apo një vepër e keqe gjithmonë shkakton një ndikim pak a shumë të dukshëm dhe, edhe nëse nuk besojmë, koha është një gjykatës shumë i mençur i çdo gjëje nëper të cilën kalojmë, përfshirë edhe raportet e sjelljet tona me të tjerët.

Edhe nëse koha nuk e jep menëherë një dënim për atë që ka lënduar, keqtrajtuar dikë, gjithmonë jep një arsye për të kuptuar që cdo gjë kthehët mbrapsht.
Psikologu i famshëm dhe hulumtuesi Howard Gardner ka befasuar me disa argumente në këtë aspekt. Ndër të tjera ai ka thënë:  “një person i keq nuk bëhet kurrë një profesionist i mirë”.

Koha punon në sistemin e veprimit dhe reagimit, dmth. Çdo gjë që promovohet sot do të ketë pasoja një ditë, si për të mirë, ashtu edhe për të keq
.
Koha është dëshmitar i çdo gjëje dhe është gjykatësi më I mirë për cdo gjë. Prandaj një qëndrim i neveritshëm që praktikohet sot, mund të kthePër “babanë e inteligjencës së shumëfishtë”, dikush që shikon vetëm interesat e tij, asnjëherë nuk arrin përsosmëri dhe ky është një realitet që shphet si diçka shumë e shëmtuar në të ardhmen.

Ndoshta kur fatura arrinë, personi nuk do të jetë në gjendje të tregojë dhe kuptojë se ajo që po ndodhë është pasojë e një veprimi që është praktikuar kohë më parë. Megjithatë e vërteta është pikërisht kjo “Çdo gjë kthehet, qoftë e mirë, qoftë e keqe”


Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Ministria e Financave: Pagat e sektorit publik dalin me rritje

Dr.Sami Uka: Grevë? Kundër kujt?

Kirurgët ishin të parët që e kuptuan mashtrimin e madh që po bëhej me ligjin e pagave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Skandaloze: Shnetëza sulmon Drejtorin e Radiologjisë, Dr.Bujar Gjikollin pa asnjë arsye ose të drejtë ligjore

Ligji për Pagat: Doktorët të premtën në grevë!

A do të dalin pagat me rritje: Vjen përgjigja nga Ministria e Financave

Dr.Arbër Morina: Kirurgët nuk janë në grevë

Ministria e Financave tregon kur do të ekzekutohen pagat me rritje

Mjekët janë me koeficientin më të lartë të inteligjencës

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Basri Sejdiu: Sot fillon zbatimi i Ligjit të ri të Pagave, përfituesit më të mëdhenjë do të jenë profesionistët shëndetësor.

Skriptoret që gjenden afër fakultetit të Mjekësisë po e shkatërrojnë Mjekësinë

Specializantët bëjnë thirrje për mjekët e rinjë që të ikin drejt Gjermanisë

Kryesindikalisti i shëndetësisë: Priten veprime të paparashikueshme nga Sindikatat!

Ministria e Financave: Pagat e sektorit publik dalin me rritje

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Dr.Sami Uka: Grevë? Kundër kujt?

Sot mbetëm me turp, ata na thonë “vëllezër e motra”, po ne si i trajtojmë “kosovarët”?

Kirurgët ishin të parët që e kuptuan mashtrimin e madh që po bëhej me ligjin e pagave

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat