Skip to main content
Protected by Copyscape

Specializantët ankohen për mospagesën e kujdestarive

Specializantët ankohen për mospagesën e kujdestarive


Specializantët përmes faqes së tyre në Facebook janë ankuar duke thënë se kujdestaritë e tyre të muajit shtator akoma nuk janë paguat. Ata në postimin e tyre theksojnë se :mjekët Specializantë që e mbajnë gjallë punën në QKUK nuk janë paguar për  kujdestaritë e muajit shtator.

Ata ndër të tjera thonë se është skajshmërisht e turpshme dhe njëkohësisht e tmerrshme, nënçmuese që edhe pas shumë mundimeve të mos paguhesh për punën tënde dhe kjo duhet të jetë një alarm dhe një pasqyrë e qartë për mjekët e rinjë që dëshirojnë të specializojnë në QKUK se çka i pret!

Për më shumë lexojeni postimin e tyre të plotëPostimi i tyre i plotë!!!!


Sot 23 nëntor , kujdestaritë e Mjekëve Specializantë nuk janë paguar.

Kujdestaritë e Mjekëve Specializantë nuk janë paguar.

Të gjithë e dinë që janë mjekët Specializantë që e mbajnë gjallë punën në QKUK dhe sot bëhen 23 ditë që nuk janë paguar kujdestaritë e mjekëve të muajit shtator.

Është skajshmërisht e turpshme dhe njëkohësisht e tmerrshme, nënçmuese që edhe pas shumë mundimeve të mos paguhesh për punën tënde.

Kjo duhet të jetë një alarm dhe një pasqyrë e qartë për mjekët e rinjë që dëshirojnë të specializojnë në QKUK se çka i pret!

#Specializantët
#Kujdestaria
#Kujdestaritë

Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


Reklama
loading...
Lexo edhe:

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Ministria e Financave: Pagat e sektorit publik dalin me rritje

Dr.Sami Uka: Grevë? Kundër kujt?

Kirurgët ishin të parët që e kuptuan mashtrimin e madh që po bëhej me ligjin e pagave

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Skandaloze: Shnetëza sulmon Drejtorin e Radiologjisë, Dr.Bujar Gjikollin pa asnjë arsye ose të drejtë ligjore

Ligji për Pagat: Doktorët të premtën në grevë!

A do të dalin pagat me rritje: Vjen përgjigja nga Ministria e Financave

Dr.Arbër Morina: Kirurgët nuk janë në grevë

Ministria e Financave tregon kur do të ekzekutohen pagat me rritje

Mjekët janë me koeficientin më të lartë të inteligjencës

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Basri Sejdiu: Sot fillon zbatimi i Ligjit të ri të Pagave, përfituesit më të mëdhenjë do të jenë profesionistët shëndetësor.

Skriptoret që gjenden afër fakultetit të Mjekësisë po e shkatërrojnë Mjekësinë

Specializantët bëjnë thirrje për mjekët e rinjë që të ikin drejt Gjermanisë

Kryesindikalisti i shëndetësisë: Priten veprime të paparashikueshme nga Sindikatat!

Ministria e Financave: Pagat e sektorit publik dalin me rritje

Dr.Sami Uka: Grevë? Kundër kujt?

Të punosh si Mjek në Kosovë!

Sot mbetëm me turp, ata na thonë “vëllezër e motra”, po ne si i trajtojmë “kosovarët”?

Kirurgët ishin të parët që e kuptuan mashtrimin e madh që po bëhej me ligjin e pagave

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat