Skip to main content
Protected by Copyscape

Në punë pas shtatzënisë; Këshilla efikase

Në punë pas shtatzënisë; Këshilla efikase


Rikthimi në punë pas shtatzënisë është një moment delikat dhe çorientues për nënën.
72.5% e nënave italiane rikthehen në vendet e tyre të punës.

Por çfarë ndodh pas rikthimit?

Shohim që ekuilibrat me kolegëve në vendin e punës nuk janë më të njëjta. Ndonjëherë është një klimë e huaj që të duhet të fillosh përsëri nga e para. Gjatë kësaj periudhe kemi një ndjenjë parehatie, është normale, pasi kemi nga një anë fëmijën nga ana tjetër punën.

Që të lehtësoheni disi ju sugjerojmë të flisni me shefin e personelit t’ju lejojë për një kohë të caktuar orare fleksible gjithashtu sipas kodit të punës dhe kontratës përkatëse me kompaninë ju mund të merrni leje për çdo rast të sëmundjeve të fëmijës. Diçka tjetër që do ju ndihmojë të përfshiheni në punë është të mblidhni informacion mbi atë çfarë ka ndodhur gjatë mungesës tuaj dhe të inpenjoheni për projektet e ardhshme. Gjatë kësaj periudhe të rikthimit ndjenjat e fajit ndaj fëmijës tuaj janë normale ndaj herë pas herë telefononi për të pyetur për të gjatë ditës. Gjithashtu edhe nëse ju kalojnë një detyrë dhe zyrë tjetër mos e përjetoni me frikë por shikojeni si një eksperiencë të re dhe mundësi për rritje në karrierë.
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Në QKMF-në e Gjakovës mund të shihni gjithçka madje edhe gjoks të ekspozuar

Dr.Arbër Kutllovci reagon për sulmin ndaj mjekut specializant Dr.Endrit Shala

Drejtori i QKMF-së së Lipjanit, e tregon të vërtetën e videos, ku një e moshuar priste për ndihmë mjekësore

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Doktorët që braktisën vendin, të kënaqur me kushtet në Gjermani

Dr.Leonard Bytyçi demanton shkrimet kundër Kardiokirurgjisë

Mjekët tanë janë të mirë: Nuk ka dallim mes sektorit Publik dhe atij Privat në Shëndetësi

A i kanë fajet mjekët që nuk po bëhet koalicioni VV-LDK?

Kjo është familja e ministrit Uran Ismaili

Ja kush është trupi i të vdekurit i cili po qëndron në QKUK që 8 ditë

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Në QKMF-në e Gjakovës mund të shihni gjithçka madje edhe gjoks të ekspozuar

Alarmante: 2 mjekë Emergjentë dhe një Kirurg braktisin Spitalin Rajonal të Mitrovicës

Kirurgët vazhdojnë t'a braktisin QKUK-në - kësaj here dy përnjëherë

Dalin pagat e dhjetorit, tronditen mësuesit, mjekët e policët

Dr.Hamëz Berisha: Mandej po thojnë rrini në Kosovë!!!!!!!

Dr.Arbër Kutllovci reagon për sulmin ndaj mjekut specializant Dr.Endrit Shala

Kjo është familja e ministrit Uran Ismaili

Drejtori i QKMF-së së Lipjanit, e tregon të vërtetën e videos, ku një e moshuar priste për ndihmë mjekësore

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Doktorët që braktisën vendin, të kënaqur me kushtet në Gjermani

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor