Skip to main content
Protected by Copyscape

Terapia 3D po vazhdon në Qendrat e Mjekësisë Familjare dhe Urgjencë


 Burimi: Gazeta Pacienti

Merret vesh se pacientët te Mjeku nuk po shkojnë më për t'u kontrolluar por shumica prej tyre vizitojnë mjekun vetëm shkaku i injeksioneve apo terapisë së famshme 3D: Diklofen, Dexason dhe Diazepam të administruar si injeksion intramuskular.
Pacienti me mendësinë e sotit që nga shtëpia e tij niset me mendimin e ngulitur thellë në kokë që po shkoj t'a marr një injeksion ose në gjuhën e popullit ineksi ose gjilpanë pra kjo gjë tregon në mënyrë mjaft të qartë se shumica e pacientëve nuk vizitojnë mjekun për kontrollë por për injeksion. 
 
Arsyetimi i pacientëve për injeksion është tejet banal: nuk më kalon pa injeksion (sum kalon pa inikci) ose nuk mundem me i pi tabletat ose nuk du me pi tableta. Thjesht deklarata skandaloze nga pacientë me mendësi antike,
 
Shkaku pse ndodh kjo është se mungon kultura e pacientit ose kultura e pacientit është në nivelin zero dhe edhe nëse mjeku e kontrollon pacientin dhe nëse i shkruan ekzaminimet ose forma joampullare të barnave përsëri pacienti është i pakënaqur nëse nuk i shkruan injeksion ose gjilpërë dhe kjo është mendësia kronike mesjetare. 
 
Të kesh punë me pacientë shqiptarë është si të kesh punë me dreqin thotë njëri nga emailshkruesit. Sjelljet e pacientëve janë përtej çdo sjellje normale dhe shumica prej tyre kanë nevojë për psikologë e psikiatër e jo Mjekë të Përgjithshëm ose Specialist të Mjekësisë Familjare ose Specialistë të lëmive tjera,

Si akoma më skandaloze vlerësohet kur kemi raste të shumta kur pacienti kontrollohet 3 herë brenda ditës duke i ndërruar mjekët dhe duke u mbidozuar me injeksione dhe duke kaluar në varshmëri  dhe pastaj edhe bëhet edhe barrë shtetërore edhe për buxhetin e Kosovës./Gazeta Pacienti
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Në QKMF-në e Gjakovës mund të shihni gjithçka madje edhe gjoks të ekspozuar

Dr.Arbër Kutllovci reagon për sulmin ndaj mjekut specializant Dr.Endrit Shala

Drejtori i QKMF-së së Lipjanit, e tregon të vërtetën e videos, ku një e moshuar priste për ndihmë mjekësore

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Doktorët që braktisën vendin, të kënaqur me kushtet në Gjermani

Dr.Leonard Bytyçi demanton shkrimet kundër Kardiokirurgjisë

Mjekët tanë janë të mirë: Nuk ka dallim mes sektorit Publik dhe atij Privat në Shëndetësi

A i kanë fajet mjekët që nuk po bëhet koalicioni VV-LDK?

Kjo është familja e ministrit Uran Ismaili

Ja kush është trupi i të vdekurit i cili po qëndron në QKUK që 8 ditë

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Në QKMF-në e Gjakovës mund të shihni gjithçka madje edhe gjoks të ekspozuar

Alarmante: 2 mjekë Emergjentë dhe një Kirurg braktisin Spitalin Rajonal të Mitrovicës

Kirurgët vazhdojnë t'a braktisin QKUK-në - kësaj here dy përnjëherë

Dalin pagat e dhjetorit, tronditen mësuesit, mjekët e policët

Dr.Hamëz Berisha: Mandej po thojnë rrini në Kosovë!!!!!!!

Dr.Arbër Kutllovci reagon për sulmin ndaj mjekut specializant Dr.Endrit Shala

Kjo është familja e ministrit Uran Ismaili

Drejtori i QKMF-së së Lipjanit, e tregon të vërtetën e videos, ku një e moshuar priste për ndihmë mjekësore

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Doktorët që braktisën vendin, të kënaqur me kushtet në Gjermani

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor