Skip to main content
Protected by Copyscape

OMK

loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Dr.Arbër Kutllovci reagon për sulmin ndaj mjekut specializant Dr.Endrit Shala

Drejtori i QKMF-së së Lipjanit, e tregon të vërtetën e videos, ku një e moshuar priste për ndihmë mjekësore

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Shoqëruesi i pacientit: Doktor e kam një rast urgjent - nuk po ka apetit!

Ja sa orë duhet të presin pacientët mjekun në vendet tjera në botë

Në QKMF-në e Gjakovës mund të shihni gjithçka madje edhe gjoks të ekspozuar

Konkursi në Fakultetin e Mjekësisë, kandidatja reagon ndaj akuzave për kualifikimin e saj

Ja sa është paga e mjekëve në Suedi!

Dr.Leonard Bytyçi demanton shkrimet kundër Kardiokirurgjisë

2 të vdekur nga gripi në QKUK: A po fshihet ‘gripi kinez’, Europa në panik

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Në QKMF-në e Gjakovës mund të shihni gjithçka madje edhe gjoks të ekspozuar

Dr.Arbër Kutllovci reagon për sulmin ndaj mjekut specializant Dr.Endrit Shala

Alarmante: 2 mjekë Emergjentë dhe një Kirurg braktisin Spitalin Rajonal të Mitrovicës

Drejtori i QKMF-së së Lipjanit, e tregon të vërtetën e videos, ku një e moshuar priste për ndihmë mjekësore

Kirurgët vazhdojnë t'a braktisin QKUK-në - kësaj here dy përnjëherë

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Shoqëruesi i pacientit: Doktor e kam një rast urgjent - nuk po ka apetit!

Ja sa orë duhet të presin pacientët mjekun në vendet tjera në botë

Dr.Hamëz Berisha: Mandej po thojnë rrini në Kosovë!!!!!!!

Konkursi në Fakultetin e Mjekësisë, kandidatja reagon ndaj akuzave për kualifikimin e saj

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor