Skip to main content
Protected by Copyscape

Përmbajtja


   


  Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon Gazetën Shëndeti dhe kritikën tonë. Ndihmoje Gazetën Shëndeti - Mbështete median e pavarur kombëtare. Bëni donacion ose klikoni në reklama sepse me këtë mundësoni që kjo Gazetë të qëndroj online.


  Reklama
  loading...
  Lexo edhe:

  Postime e popullarizuara gjatë një jave

  Kryesindikalisti i shëndetësisë: Priten veprime të paparashikueshme nga Sindikatat!

  Ministria e Financave: Pagat e sektorit publik dalin me rritje

  Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

  Ikja e trurit: A do t’i fikë dritat mjeku i fundit që largohet nga Kosova?

  Kosova në prag të grevave të përgjithshme, koordinohen arsimi, shëndetësia dhe policia

  Qeveria s’pajtohet me vendimin e Avokatit të Popullit për ta çuar ligjin për pagat në Gjykatë

  Basri Sejdiu: Sot fillon zbatimi i Ligjit të ri të Pagave, përfituesit më të mëdhenjë do të jenë profesionistët shëndetësor.

  Mjekët janë me koeficientin më të lartë të inteligjencës

  Uran Ismaili: Shpresoj që Gjykata Kushtetuese do të marrë vendim shpejt dhe në favor të mjekëve

  Të tallesh me popullin, ligji për Pagat shkon në Gjykatën Kushtetuese

  Postime e popullarizuara gjatë një muaji

  Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

  Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat

  Basri Sejdiu: Sot fillon zbatimi i Ligjit të ri të Pagave, përfituesit më të mëdhenjë do të jenë profesionistët shëndetësor.

  Skriptoret që gjenden afër fakultetit të Mjekësisë po e shkatërrojnë Mjekësinë

  Specializantët bëjnë thirrje për mjekët e rinjë që të ikin drejt Gjermanisë

  Kryesindikalisti i shëndetësisë: Priten veprime të paparashikueshme nga Sindikatat!

  Të punosh si Mjek në Kosovë!

  Ministria e Financave: Pagat e sektorit publik dalin me rritje

  Sot mbetëm me turp, ata na thonë “vëllezër e motra”, po ne si i trajtojmë “kosovarët”?

  Edhe një Kirurg i suksesshëm në Gjermani

  Postime e popullarizuara që nga fillimi

  6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

  Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

  Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

  Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

  Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

  Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

  Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta

  Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

  Klinika ku punojnë 7 shqiptarë të Kosovës, ndër 10 klinikat më të mira në Gjermani për trajtimin e infarktit trunor

  Sjelljet e pacientëve në të shtetit dhe në privat