Skip to main content

Posts

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Protected by Copyscape
Recent posts

Në QKMF dhe Emergjencë (Mjekësi Familjare) shkelen të drejtat e punëtorëve

Skandaloze: Mjekët e Klinikës Emergjente nuk i triazhojnë rastet e dhomës Ortopedike dhe Kirurgjike

Skandaloze: Mjekët e Klinikës Emergjente kujdestarojnë 12 orë por paguhen për 24 orë

Dje na sulmonin, sot po na kopjojnë

Skandaloze: Punëtorët e statistikave kaferojnë ndërsa punët e tyre ua ngarkojnë mjekëve dhe infermierëve

Skandaloze: Kujdestaritë e Specializantëve keqpërdoren përsëri

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Mjeku australian që kryen ndërhyrje kirurgjikale falas në Kosovë e Shqipëri

Njihuni me shkencëtarin shqiptar të neurologjisë në SHBA

Postime e popullarizuara gjatë një jave

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Skandaloze: Mjekët e Klinikës Emergjente kujdestarojnë 12 orë por paguhen për 24 orë

Në QKMF dhe Emergjencë (Mjekësi Familjare) shkelen të drejtat e punëtorëve

Skandaloze: Mjekët e Klinikës Emergjente nuk i triazhojnë rastet e dhomës Ortopedike dhe Kirurgjike

Dje na sulmonin, sot po na kopjojnë

Ja kush ishte Kirurgu i parë shqiptar në Kosovë

Skandaloze: Punëtorët e statistikave kaferojnë ndërsa punët e tyre ua ngarkojnë mjekëve dhe infermierëve

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Njihuni me shkencëtarin shqiptar të neurologjisë në SHBA

Postime e popullarizuara gjatë një muaji

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Skandaloze: Mjekët e Klinikës Emergjente kujdestarojnë 12 orë por paguhen për 24 orë

Kush do kujdeset për shëndetin e shqiptarëve, mjekët emigrojnë në Gjermani!

Kabineti Qeveritar qe 7 muaj pagat me rritje ndërsa mjekëve iu është thënë që të presin ligjin

Në QKMF dhe Emergjencë (Mjekësi Familjare) shkelen të drejtat e punëtorëve

Skandaloze: Kujdestaritë e Specializantëve keqpërdoren përsëri

Skandaloze: Injeksionet dhe infuzionet që shkruhen në Ordinanca private po administrohen në ambulanta shtetërore

Skandaloze: Në Emergjencën e QKUK-së hapen raporte për kontrollë pa udhëzimin e mjekut

Kirurgjia, mbreti dhe mbretresha e Mjekësisë

Postime e popullarizuara që nga fillimi

6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë

Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Studim: Vitamina C në doza të larta shkatërron tërësisht kancerin

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale

Pagat vjetore të Presidentit, Kryeministrit, Kirurgut, Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në vendet e ndryshme të botës

Dr. Leonard Bytyçi reagon ndaj postimit të Adriatik Kelmendit

Mjeku shqiptar me 112 punime shkencore dhe gjashtë tekste universitare të publikuara

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia

Një javë blackout shëndetësor do i mësonte këtij shteti dhe këtij populli se pse është e shenjtë bluza e bardhë...!!!

Mjekët dhe infermierët,çirakë në shtëpi të vetë !